tiistai 14. huhtikuuta 2015

Tuesday day off

Käytiin tänään Lauran kanssa jäätelöllä. Söin Kinder-jätskiä, joka oli hyvää, mutta ei kuitenkaan maistunut kinderiltä. Buu. Olin viimeyön äitillä ja kun palasin tänään kotiin, täällä haisi vähintäänkin kuolema. Unohdin sipulit roskikseen ja hyi video. Meinas yrjö lentää kunnon kaaressa. Kiikutin haisulipussin ulos roskikseen ja nyt poltan kolmea eri tuoksukynttilää ja pidän ikkunaa auki. Silläkin uhalla, että noita hemmetin zombikärpäsiä lentää enemmänkin sisälle kun toi yksi paskiainen. Joka muuten hiljeni kummasti hetki sitten. Täytyy kohta etsiä se. Toivottavasti löydän raadon enkä koomailevaa kärpästä, joka pienestä hipaisusta lentää sekoillen suoraan mun suuhun. Pthyi. 
Käytiin vähän pyörimässä Lauran kanssa Goodmanissa ja toi tarjoushaukka sai mutkin tarttumaan tarjouksiin. Mukaan lähti ainakin kolmen egen (ISO)suihkusaippua ja myöskin kolmen eukon bodylotioni. Nää vapaapäivät tuntuu ihan huipuilta, kun nää on ansaittu. Työttömänä olo tuntui ahdistavalta ja just siltä, että täällä mä vaan lusmuilen. Silti tuntuu tosi raskaalta mennä töihin, haha! 
 Iltavuoroina oon ehtinyt nauttia aamuista ja saanut rauhassa syödä aamupalaa ja lukea Hämeen sanomien mielipidepalstaa, oujee. Pomo soitti tänään ja sain muutamat päivät kesäks vapaata niin pääsen lähteen moikkaan taas Kredua Barcelonaan, en millään malttais taaskaan pysyä housuissani! Kauhee kiire olis jo. Täytyykin lähtee ostaan matkustamoon sallittu matkalaukku, koska tälläkertaa päätettiin Auran kanssa ottaa pelkästään käsimatkatavarat mukaan niin lennot on halvemmat, hallelujah! Saakin sitten oikein ajatuksen kanssa pakata vain tärkeimmät tavarat. Kreetta myö tullaan pian! 
Asiasta kolmanteen, noi mun oldskoolit vetelee viimesiään ja oon ootellut jo jonkin aikaa, että oikeeta kokoo saapuis kauppoihin. Toivottavasti saapuis pian, koska noi on parahimmat kengät mitä oon koskaan omistanut ja tartten kesäks uudet! Vaikka hankinkin jo tommoset myös turkoosina ja ne on tosi söpöt, mut tarttee olla mustatkin! Ne sopii aeeeeeeevan kaiken kanssa. 
 Ostin myös jonkin aikaa sitten Puman kävelykengät. Ne tuntuu jalassa ihan hitsin kivoilta. Käytiin juurikin Sallan kanssa 8km lenkillä ja pyörähdettiin Apparan lenkkipoluilla juoksemassa ylämäkiä pimeessä. Tuntuu juokseminen yllättävästi paremmalta ja mielenkiintosemmalta, kun kuvittelee juoksevansa karhuja tai joitakin epäilyttäviä ukkeleita karkuun. Muutama käpy jäi jalan alle ja aiheutti melkein sen, että nilkka katkes, mutta siltä säästyttiin ainakin toistaiseksi. Ajattelin nyt suihkunraikkaana siirtyä petiin ja ottaa kunnon unet. Huomenna toinen vapaapäivä, olee ole ole olee! 
Hyvvee yötä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Yes please, leave me a message.